ANKARA / MAMAK - Selçuklu Ortaokulu

EBA Şifresi Alma Yöntemi

Sayın velilerimiz, değerli öğrencilerimiz,

Öğrencilerimiz eğer EBA şifresini unutmuş ise "Şifremi Unuttum" linkine tıklayarak T.C. Kimlik numarasını ve sisteme kayıtlı cep telefon numarasını girerek unutulan EBA şifresinin yerine yenisini alabilirler. Fakat öğrencilerimiz sisteme kayıt oldukları zamanki cep telefon numarası değişmiş olabiliyor. Bu durumda ise öğrencimizin annesi veya babası E-Devlet şifresi ile EBA sistemine girerek öğrencimiz için tek kullanımlık şifre oluşturabilirler. Daha sonra öğrencimiz bu tek kullanımlık şifre ile EBA sistemine girip "Yeni Şifre" oluşturarak artık yeni şifresi ile giriş yapabilirler. Öğrencilerimiz yeni şifresi ile EBA sistemine girdikten sonra profil fotoğrafında tıklayarak açılan bölümden "Hakkında" yazan bölüme tıklayıp ardından "İletişim" yazan bölümden cep telefonu, e-posta gibi bilgilerini kontrol edip düzenleyebilirler. Aşağıda şifresini unutan öğrencilerimiz için veli tarafından EBA şifresi alma yöntemi belirtilmiştir.

EBA Şifresi Alma Yöntemi İşlem Basamakları İçin Tıklayınız

28-10-2023